Noutăți

ZIUA MONDIALĂ A CALITĂŢII – 13/11/2014

În fiecare an, în a doua zi de joi a lunii noiembrie, se celebreaza ”Ziua Mondială a Calităţii”, introdusă pentru prima dată de Organizaţia Naţiunilor Unite în 1989, avînd ca scop creşterea gradului de conştientizare la nivel mondial a contributiei importante la dezvoltarea durabilă a unei organizatii şi chiar a intregii societăţi.

Tinînd cont de noile tendinţe ale economiei globale, în care succesul depinde de calitate, inovare şi durabilitate, Ziua Mondială a Calităţii este o excelentă ocazie pentru fiecare dintre noi, de a consolida aceste obiective ca bază a organizatiei noastre şi de a ne concentra pe importanţa calităţii.

Anul acesta Organizaţia Europeană pentru Calitate a propus sloganul “BUILDING A QUALITY WORLD TOGETHER” (CONSTRUIM CALITATEA ÎN LUME ÎMPREUNĂ)

Trăim într-o lume cu un temp de mişcare rapid şi în cazul în care avem incapacitatea de a gestiona calitatea suntem expuşi pierderii reputaţiei care la rindul său trage după sine pierderea pieţei de desfacere şi chiar defolturi. Astăzi mass-media monitorizează şi raportează cu regularitate eşecurile de calitate, astfel societatea fiind informată prin toate căile disponibile. Totodată progresul informaţional a oferit consumatorilor informare maximă, mai mult de 60% din clienţii examinează comentariile on-line, înainte de a lua o decizie de cumpărare. Având toate aceste puncte de influenţă neglijarea calităţii nu mai este acceptabilă.

Ținînd cont de cele mentionate, OC CERTMATCON vine cu un mesaj de felicitare pentru toti cei care calitatea o considera o prioritate, vă dorim tuturor o societate construită calitativ. Calitatea vă poate proteja viaţa, reputaţia, economisi bani şi inova activităţile. şi sub genericul sloganului anului acesta Vă indemnăm să construim împreună o lume calitativă.

Cu profund respect,
Echipa CERTMATCON

01.03.2018